YAYINDAKİ DİĞER KATEGORİ İLANLARINI GÖREBİLİRSİNİZ

Tecrübeli Çift Sultan Papağanı

kişi şu anda bu ilanı inceliyor
Bu ilan Whatsapp'dan aldı
Cinsi
Cinsiyet
:  Çift
Yaş
:  4 Yaşında
Durum
:   SÜRESİ DOLDU
İlan No
:  60575
İlan Tarihi
:  12 Nisan 2024


BU İLAN YAYINDA DEĞİLDİR

Bu ilan 2 hafta önce yayınlandı
Bu ilan görüntülendi

  • İlan Detayları

Merhabalar. İlanı okumadan lütfen soru sormayınız. Kuşlarım çok severek 4 senedir baktığım gerek vitaminleri olsun gerekse probiyotik olsun düzenli verdiğim tabiri caiz ise gözümden sakındığım hayvanlarımdır.

Evliliğim sebebi ile maalesef kendilerine benim gibi bakacak birilerine sahiplendirmek istiyorum. Düzenli olarak 2 ayda bir yavrulamakta ve 4 yumurta atmaktadır. min 2 max. 3 yavru net çıkmaktadır. nadirende olsa 4 yumurtanında dolu olduğu zamanlar olmuştur. bu zamanaka kadar 35-40 civarı yavru alınmıştır.

İlk olarak erkek kuşu aldım ve ele vs. alıştırmıştım fakat dişiyi aldıktan sonra maalesef kendisi biraz hırçınlaştı ve canı isterse gelip gidiyor. dişide aynı şekilde canı isterse geliyor. dişide ısırma vs. yoktur ama erkek ısırır. kafese elinizi soktuğunuzda yem değiştirirken yavurlara bakarken saldırma huyları yoktur. sadece sinirlendirirseniz vs. erkek ısırır. Yavruları el besleme yaparken gelir mamadan yemek için can atarlar. çeşitli videolar mevcut dilendiği zaman atabilirim.

resimlerdeki çiftin kendisi ve büyüttüğü yavrulardan çeşitli resimler şeklindedir.

AKTİF DİĞER KATEGORİ İLANLARINI GÖREBİLİRSİNİZ

Yukarı
İLANI ŞİKAYET ET / HATA BİLDİR
Tecrübeli Çift Sultan Papağanı #60575
Maksimum 2000 Karakter Sınır
Gönder